Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

TMS espacios elegantes

Fem realitat les seves il·lusions en la reforma integral. Tenim cura del detall

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

TMS neix de la idea d'oferir un servei global de l'obra amb una nova concepció de la metodologia de treball basada en la professionalitat, la innovació i el desenvolupament de projectes a mida, realitzant un seguiment continu de l'obra i amb un tracte directe amb el client.

Ens defineix la qualitat i el rigor. El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de cada client i aconseguir un resultat excel·lent amb espais únics i elegants. Des de TMS oferim un servei professional, personalitzat i eficaç en l'elaboració de pressupostos, el compliment dels terminis d'execució i les ofertes competitives, amb una relació qualitat-preu immillorable.

Oferim models de tots els productes de diferents estils i tendències. Tenim les últimes novetats i estem adaptats a les últimes tecnologies que ens permeten d'oferir-li una qualitat excel·lent.

En els primers estudis del projecte li oferim un assessorament en tot moment i imatges en 3D per captar millor el que serà el resultat final.

Disposem d'un equip d'especialistes amb gran qualificació i experiència en el sector. Oferim un únic interlocutor durant totes les etapes del projecte.

TMS som especialistes, entre d'altres, en: rehabilitació, reformes integrals, projectes d'interiorisme, obra nova, home staging, domòtica, seguretat i aïllament tèrmic.

Transformi els espais del seu habitatge amb un projecte d'interiorisme, amb seguiment i atenció personalitzada. Li oferim la diferència que busca.

Pots veure els nostres treballs aquí

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On som
Sant Joan, 22 08340 Vilassar de Mar Barcelona
Sant Joan, 22 08340 Vilassar de Mar Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied